-->
logo

προτεραιότητα
η ασφάλεια

Page image

Ανοίγοντας και πάλι τις πόρτες μας, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια και με απόλυτη συμμόρφωση στους νέους κανονισμούς υγιεινής.

Έχουμε αυστηροποιήσει τα ήδη υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφαλείας, με γνώμονα τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ για την προστασία ενάντια στον ιό COVID-19, παρακολουθώντας ταυτόχρονα όλες τις εξελίξεις και ανανεώνοντας διαρκώς τις διαδικασίες που ακολουθούμε, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ευχάριστη και ασφαλή διαμονή.

Ιατρική κάλυψη επισκεπτών

Η σύναψη συνεργασίας με την SOS Ιατροί Α.Ε. εγγυάται την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση των επισκεπτών μας σε ιατρικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό εάν κριθεί αναγκαίο.

Κοινόχρηστοι χώροι

Τοποθέτηση σταθμού απολύμανσης χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Στον χώρο υποδοχής υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κουτί μαπ που περιέχει χειρουργικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικό υγρό και μαντηλάκια, αδιάβροχες ρόμπες μίας χρήσης, θερμόμετρο υπέρυθρων κλπ.

Άφιξη και αναχώρηση

Οι ώρες check in/out αλλάζουν σε 11.00 π.μ. και 15.00 μ.μ αντίστοιχα, για την διασφάλιση της επιμελούς απολύμανσης και του κατάλληλου αερισμού των δωματίων, μεταξύ διαφορετικών πελατών.

Τήρηση αποστάσεων ασφαλείας

Ενημερωτική σήμανση υπενθυμίζει την κοινωνική απόσταση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Δυνατότητα self check – in με ψηφιακές εφαρμογές.

Φυσικός διαχωρισμός της υποδοχής με πολυκαρβονικό υλικό (plexiglass).

Κατάλληλη διαρρύθμιση των τραπεζοκαθισμάτων για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων.

Προσωπικό

Εκπαίδευση του συνόλου των εργαζομένων από εξειδικευμένους συνεργάτες αναφορικά με τους τρόπους μετάδοσης και διασποράς του ιού covid-19 και της λοίμωξης που προκαλεί, και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Καθημερινή θερμομέτρηση του συνόλου του προσωπικού πριν την έναρξη της βάρδιας.

Υπηρεσίες καθαριότητας

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού ακολουθούνται αυστηρότερα πρωτόκολλα απολύμανσης δίνοντας έμφαση στα σημεία συχνής επαφής, με πιστοποιημένα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα.

Αποστείρωση των καρτών εισόδου σε κλίβανο uv-c υπεριώδους ακτινοβολίας.

Δωμάτια ξενοδοχείου

Επαναπροσδιορίσαμε τα ήδη υψηλά μας στάνταρ καθαριότητας και υγιεινής στοχεύοντας στην περαιτέρω απολύμανση όλων των επιφανειών με πιστοποιημένα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα.

Αλλαγές πετσετών και κλινοσκεπασμάτων γίνονται μόνο κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη.

Σχολαστική απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες συχνής επαφής (τηλεχειριστήρια, πόμολα, θερμοστάτες κλπ.).

Οι υφασμάτινες επιφάνειες αποστειρώνονται σχολαστικά με χρήση ατμοκαθαριστή.

Η γραφική ύλη (εγχειρίδιο δωματίου, μενού, φάκελοι αλληλογραφίας κλπ.) θα είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν αιτήματος στην υποδοχή ή/και σε ψηφιακή μορφή.

Σε κάθε δωμάτιο προσφέρονται αντισηπτικά μαντηλάκια.

F n B services

Τήρηση του προτύπου πιστοποίησης HACCP

Το πρωινό θα σερβίρεται μόνο στα δωμάτια χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ ο μπουφές θα παραμείνει προσωρινά κλειστός. Τα μενού θα είναι διαθέσιμα στους πελάτες σε ηλεκτρονική μορφή.

Σύστημα κλιματισμού

Το σύνολο του συστήματος κλιματισμού συντηρείται και απολυμαίνεται από πιστοποιημένους συνεργάτες, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του εοδυ για την λήψη μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις.

Οι κλιματιστικές μονάδες των δωματίων είναι αυτόνομες και πλήρως αποκομμένες από τους υπόλοιπους χώρους όσον αφορά την κυκλοφορία αέρα.

Ανελκυστήρας

Ο μέγιστος αριθμός επιβαινόντων στον ανελκυστήρα είναι 1 άτομο.

Οι επισκέπτες παροτρύνονται να μην χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα.

Τα κομβία στάσεως και οι χειρολαβές αποστειρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιστοποιημένα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα.